Tuesday 10 April 2007

Back in England

Hoi allemaal,




Zo zo, daar zijn we weer terug in England, toch wel een erg leuk weekeinde gehad zeg


!


Afgelopen vrijdag morgen om half twee in Meppel aangekomen na toch wel een lange reis, we zijn met Steven, Kim, Hoi-Chin en Sarah om twee uur vanaf het vliegveld naar Oxford gereisd om daar de bus naar Heathrow te nemen. Dat is toch wel een ideale verbinding want je stapt hier in het centrum in, en komt er 100 minuten later in de juiste therminal weer uit. Daarna snel naar de incheck bali om onze baggage af te geven. Om kwart voor acht zaten we in de Airbus 321 van British Airways. Na de vlucht hebben we nog even in de cockpit kunnen kijken omdat een van de piloten ook naar Oxford Aviation Training is geweest, wel apart hoor zo'n Airbus, een joystick aan de zijkant in plaats van een grote stuurkolom in het midden. Maarja het geeft wel meer ruimte en een uitklap tafeltje voor bijvoorbeeld het eten. Ideaal dus. Maargoed vrijdag morgen dus heel vroeg met de trein aangekomen in Meppel en daarna nog even wat gebabbeld met paps en mams, heel leuk om mekaar weer te zien na zes weken. Toen toch maar gaan slapen want reizen is wel vermoeiend. Nou vrijdag ben ik nog even de stad in geweest want ik moest witte t-shirts hebben voor onder mijn "korte-mouwen-uniform" Die mouwen zijn net te kort voor m'n oude t-shirts. In de middag nog even langs Sascha en Michelle geweest, erg gezellig en leuk om ze weer te zien (en te spreken natuurlijk).


Vrijdag avond even langs Opa en Alie geweest, eventjes op de koffie...


Zaterdagmiddag zijn Marjolein en ik even naar de boerderij geweest om daar te kijken hoe het daar ging. Toch nog wel een boel veranderd weer. Zaterdag avond heb ik Bjorn opgehaald om uit te gaan in Meppel. Even z'n nieuwe huis (nouwja het huis van pa en ma van As) bekeken, erg mooi uitzicht hoor! Zaterdag avond was erg leuk, wel laat gemaakt maar dat maakt niet uit. Want het was erg gezellig.


Zondag zijn we met z'n vieren wezen picknicken in het bos van Havelte, wij (Bjorn, Michelle, Marit en ik) hebben een erg leuke middag gehad. (zie de foto)...


Maandag morgen ben ik om elf uur uit Meppel met de trein weer vertrokken en kwamen we hier om half zeven (lokale tijd) weer aan. En vandaag weer school... Deze week een aantal nieuwe vakken zoals: Gas turbines en Cabin Pressurisation, vast wel intressant.


Nou dat was het dan alweer,



Groetjes,



Marc