Sunday 15 July 2007

Ghostrider 124 request fly by

Hey allemaal,
Nou dat is alweer een poosje geleden dat het weblog is upgedate komt door weinig zin en drukte met school en andere dingen. Afgelopen week is er veel gebeurd, allereerst was er vorig weekend de Formula 1 at Silverstone, dat is hier vrij dichtbij. Om file's te voorkomen kwamen rijke mensen met de auto of sommigen zelfs met de privé jet naar Oxford om vervolgens met helicopter naar het circuit gebracht te worden. Lekker druk met heli's en Jet's dus, heel erg leuk om te zien. De zondag van dat weekend toen de race weer was afgelopen was het hier echt heel druk, alle mensen wilden van het circuit weer terug naar Oxford en vervolgens naar huis, natuurlijk wilde iedereen tegelijk naar huis dus het was een af en aan gevlieg van helicopters. We zijn dan ook maar even gaan kijken bij het platform. Ook nog twee coureurs gezien, wie? Géén idee...

Nou afgelopen week alweer de derde week van de groundschool. 't Tempo zit d'r al wel weer lekker in, dat is ook wel logisch want volgende week hebben we Test II ook alweer, spannend dus. De manier van leren is wel iets anders dan in fase I, het is nu vooral grafiekjes en formule's. Fase I bestond vooral uit theorie. Wel heb ik vaak het idee dat ik te weinig doe want zoveel kun je niet herhalen hierbij. Als je de vragen eenmaal allemaal gemaakt hebt is het klaar.

Dus... en gister naar de Royal Air Tattoo geweest, dat was een airshow op het RAF vliegveld Fairford, hier niet zo ver vandaan. Omdat we gelijk enthausiast waren toen onze instruceur het vertelde mochten we de Oxford Bus lenen inclusief een bestuurder, ideaal dus want nu konden we ook nog een biertje drinken tijdens het bekijken van al het lucht geweld... Het was echt heel gezellig, we zijn met acht Nederlanders en met vier Engelsen naar de show geweest. Echt helemaal top. Ik heb m'n picasa foto ding al vrij vol gezet met foto's maar hier nog een paar:










That's all fox!
Marc